LAMAN BAAYAH
By: baayah bakri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 8-Mar-2008 17:27 Email | Share | Bookmark
** Mari Mandi Manda **

kimi dh excited dh nk mandi
kt pintu masuk nih
anak ngan babah sama je...
mama pun sama ye...
seronoknya kimi
posing sambei mandi
masa ni org x ramai sgt..
naik pelampung besar
kimi tgh takut kt patung belakang tu..
kimi buat aksi
amboi..
berehat dulu
nak main benda kt belakang tu free je
posing kt gajah
huhuhu...sonok kimi sbb org x ramai masa ni
naik pelampung lg
kimi kt anak gajah plk..
kita minum duluuu...


.
.
.
.
.


Kali ni kita gi jenjalan ke Lost Water World Tambun, Ipoh pulak...mandi manda...tempat ni lebih kurang mcm taman tema air la..tp x la besar mcm Sunway Lagoon tu..besh jg terutama pd seorang kanak2 mcm kimi tu...layannnn...

Quote:

zai kulim = thanks jenguk FP akak ye...slm perkenalan..akak kalo ada masa dn bajet, mmg suka bwk anak gi jenjalan..ye la nk release tension dr kesibukan di opis...
aida = Akak mmg cdg nk gi sana lg...InsyaAllah dlm bulan 7 @ 8 ni...ada rezeki, blh la kita jumpa...
ejard = akak ni br merangkak2 dlm bab2 edit ni...byk yg akak nk belajo lg...hehe.. akak guna Picasa2 tuk edit pic ni....selebihnya akak campo2 ngan adobe...
maya = thanks maya...akak cuba2 je edit tu...tgk2 menjadi lak....
ejard = oo..ejard guna adobe ye...ptt la excelent...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net