LAMAN BAAYAH
By: baayah bakri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 17-Mar-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
~~ Kimi Di Genting Highlands (2) ~~




Masa ni kt bilik hotel lg....br siap2 nk kuor gi bekfast dulu...muka kimi tu tgh monyok sbb kena gerak awal pagi...selalu dia mmg bgn lewat...

Yg ni plk masa bekfast kt kafeteria Hotel First World...byk betul pilihan menunya...tp x sempat nk snap...lg pn malu plk kang org tgk...nti depa ingat jakun lak x penah tido hotel ke...

Dh abis bekfast, kami posing2 dulu...kafeteria ni luas sgt...mcm dlm dewan besar lak...

Gambo2 yg kt bwh ni, sumenya waktu kt dlm park...kami amik Outdoor & Indoor Park...tp kami x abis pn naik sume menda2 tu maklum la kami 3 beranak ni sumenya gayat.....ok la, saksikan la yek.....















Masa kt dlm Snow World ni x blh bwk kamera, kalo nk begambo gak kena melalui photographer dorang...kena caj la dlm RM30...tu sbb pic dlm rumah salji ni x brp clear...sbb scan...
.


Haaa...kali ni entry kimi di Out & Indoor Theme Park, Genting Highlands.... nasib baik cuaca pn ok, x hujan...kalo x, frust la kimi...sbb kalo hujan, outdoor park ni ditutup... kami x abis naik pn semua permainan kt sini sbb masing2 takut.... kimi lak x mo naik kalo kami mama ngan babah nya x naik sama....abis camno? x kn kami nk naik permainan yg budak2 punya ni.... jd kami hanya naik permainan yg x mendebarkan dada, yg x gayat dn yang x membuatkan kami terjerit2.... ok la, meh kita sama2 saksikan aksi 3 beranak nih....

Quote:
jeff = tenkiu singgah FP sya.... skali skala blh la bersantai kt genting ni, tp kalo selalu...hehehe...kopak gak le...
ibu ayman n dik wan = salam wana...akak pn msh merangkak2 lg nk edit2 gambo ni...akak guna software campo2 mcm Photoscape, Picasa2, PhotoFiltre...
roylazim = kt hotel First World yek...hotel ni mmg besh sbb tempat main tu hnya kt bwh hotel ni je...x yah nk jln jauh2....
rinna = akak tgh godek2 FP la ni...meh kita edit pic lg, meh....
Abah along = salam abah...sya ni mmg org teluk intan....seronoknya, ramai gak geng dr teluk intan ni yek... abah...sya yg nk beguru ngan abah, abah lak nk belajo dr saya.... saya ni msh merangkak2 lg nk edit mengedit nih.... sila la abah beri tunjuk ajar ye....
lyndz = skrg family mmg dh x dok kt perak la yek...dh jd org kuantan la ni...hehehe.. akak pn msh belajar lg bab2 edit ni...
ezza = hehehe...skali skala lepak kt genting...x blh selalu nnti kopak...hehehe... ye la iza...akak msk umah salji tu...nk main ngan salji betul2 kt obersi, ntah la...mgkin x merasa la...pic tu 2 keping RM30...
Nazirul = tu la, nsb la x blh bwk kamera kt dlm umah salji tu...kalo x....abis 1 umah salji tu ku snap.... seeejuuukkk bangat....tp malangnya sweter kami tetinggal kt umah... tu la, xcited punya pasei nk gi genting...smpi sweter pn tinggal....
mamasya = utk kanak2 mmg la besh....mama ngan babah kanak2 pn besh jgk.... hehehe....ye la, kalo musim cuti sekolah, kena book hotel dulu...kalo x, sure penuh...
rinna = x apa rinna, nanti blh gi....main salji puas2....
zmy = tenkiu kak zai.... mmg enjoy kalo gi coti2 mesia ni.... tp x der la slalu... ikut bajet gak.....hehehehe...
sya edit guna software Photoscape, Picasa2 dn PhotoFiltre....sya campo2 guna sume tu... kak zai pn blh cuba.....
mama mya ~watie = tenkiu singgah FP akak.... akak ni pn msh baru lg dlm FP ni....edit pic pn msh dlm pembelajaran.... akak edit guna Photoscape, Picasa2 dn PhotoFiltre....
ejard = hehehe....meh, meh la jd anak angkat akak....kimi blh dpt kakak... pulau pinang? emmm...bagus gak ye...akak pn x penah sampai sana lg....
ezza = tu la...masa akak kt dlm umah salji tu, akak tgk ada sorang mamat tu siap bwk video cam lg buh dlm poket sweter dia....punya la rancak dia snap pic kt dlm tu...bengkek je kami tgk...ye la, jeles la kn.... sejuk la iza...tp dh terlalu xcited sgt.... sampai sweter kami anak beranak pn tetinggal...x kn nk beli kt sana....paham2 je la...
maya = nnti baby zafirah dh beso, blh la gi genting...mesti zafirah suka main salji.....ooo, husband maya org ipoh yek....kalo maya blk ipoh, singgah la ke teluk intan...
Misliha/Naza = mekacih singgah FP sya.... hehehe...bese la...budak2 kalo bwk gi jenjalan...mmg enjoy sakan la...
zai kulim = meriaaaaahhh..... ok, nnti akak jenguk FP zai....
mrshenri = tenkiu izan...sudi berkongsi ngan sya psl software edit2 ni.... sya plk guna Photoscape, Picasa2 dn PhotoFiltre.... sya pn msh baru lg dlm FP ni...tu yg kena rajin bertanya pd yg dh lama dlm FP ni mcm izan....
mama mya ~ watie = tenkiu watie.... nnti blh la kita belajo sama2....
ezza = hehehe....akak blm update lg gambo2 gi cameron tu...nanti nooo...demam nk ada 'isi' kot....rajin2 mkn ubat yek, blh cpt sembuh....cpt update FP....
kyrol a.k.a kielliena = tenkiu singgah FP sya.... salam perkenalan...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net