Want your
own Fotopage?






 

LAMAN BAAYAH
By: baayah bakri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Nov-2008 14:52 Email | Share | Bookmark
~~ Jalan-Jalan Ke Pulau Pinang ~~

Assalamualaikum.....minggu lepas selepas baayah balik dr birthday party anak kawan baayah di KFC tu, baayah trs bertolak ke Penang....hajat hati mmg dh janji ngan Azue utk konvoi ke kenduri pakcik Pemancing Ikan. Tp apakn daya sbb baayah pn dh lewat sgt bertolak dr Teluk Intan, jd tak dapat la baayah menghadirkan diri ke kenduri pakcik PI....

Baayah sampai ke Penang pukul 5.30 ptg...jln punya la sesak....masa di jambatan Penang, kereta beratur sampai dekat 1/2 jam....sabor je la.... tiba di Penang, masalah nk cari hotel plk....baayah mmg tak booking awal2 hotel.......akhirnya kami menyewa Naza Hotel di Tanjung Tokong.....ok, jom kita tgk..... ni baayah br update sikit dulu, nanti ada masa baayah sambung lg ye.......



Atas jambatan Penang.....masa nk masuk tu, sesak giler....tp bila tiba di pertengahan jambatan, br lapang sikit........




Kami dpt bilik di tingkat 6.....dpt la tgk view laut dr balkony hotel...tp baayah lupa plk nk snap gambo......








Di lobby Naza Hotel....masa ni dh pukul 9.30 mlm br nk keluar cari makan......

Pemandangan waktu subuh dr balkony hotel.......sejuk mata memandang....

Sambungan---------------------->


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net