LAMAN BAAYAH
By: baayah bakri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 1-Feb-2009 12:22 Email | Share | Bookmark
Hot Spring, Sg Kelah & Jawab Tag

Assalamualaikum......kali ni baayah nk update gambar2 basi di Hot Spring, Sg Kelah,
Sungkai.......heheh.......sebenarnya kami ke sini dh lama iaitu pd bln Disember thn lps
seminggu sblm kami ke Kelantan hr tu ....disbbkn baayah bg laluan pd gambar2 yg lain
dulu, trs terlupa langsung nk publishkn gambar2 yg ni.......ok, tak mau cite panjang, layan
je gambar2 kami ni ye.........

































Ok, dh abis bab hot spring.....kali ni baayah nk jawab tag plk....tag ni dtg dr jauh nun
di Dubai..... baayah tlh ditag oleh pakar masak kita Zaiy.....





Peraturan nya:-

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda -
Zaiy yang bagi..
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)


1. --> suka surf internet terutama sekali melayan FP la...duk dpn PC 2-3 jam pn larat tu..

2. --> suka melancong bersama family tp buat masa ni hnya dlm negeri je la....kalo ada
rezeki lebih esok2 mana tau, blh le meluaskan empayar ke luar negeri plk...
tp ke sabah serawak tu blm lg....InsyaAllah, dlm perancangan kot....heheh...

3. --> suka ambil gambar walaupn tak pro....pantang nampak view yg cantik2 mesti nk
snap...kebetulan kami 3 beranak ni pn mmg suka bergambar (walaupun baayah
tak pandai berposing)..tu sbb tiap kali berjln tu, sampai beratus-ratus keping
amik gambar.......lps tu mata pn naik juling bila tgk gambar yg byk tu....

4. --> baayah ni sebenarnya seorang yg AMAT PEMALU ....tak reti nk sembang2....
tu sbb dlm FP ni bila letak komen, blh la tulis panjang2...tp bila dh bertentang
mata....adooii....den malu la........

5. --> tak suka sekali pakai barang kemas..... pelik kn? tp mmg itu la
kebenarannya....tak tau la knp tp bila pakai gelang ke, rantai, cincin atau apa saja
barang kemas, mesti naik rimas.....rasa nk buka je...kdg2 bila pegi keje, pakai la
jgk, bila blk umah je mula la bka semua.....rimas sgt........

6. --> suka baca novel...kalo cite tu sedih, mesti nangis sekali.....

7. --> suka memasak tp tak pandai nak memasak...hahaha...mcm mana tu???

8. --> pegi kemana2 mesti ada bawak minyak cap kapak....kalo tertinggal, sanggup
beli....nk tido pn minyak cap kapak mesti ada sebelah....hahah...

9. --> tak suka tgk bila umah bersepah....bila kimi dok sepah2kan umah, mula la bising
suruh dia kemaskn semula (tu br anak sorang, kalo ramai mcm mana la agaknya
ye).....

10. --> suka tgk org buat lawak sbb suka gelak2....maklum la diri sendiri tak pandai nk
buat lawak....hahah....
(sebenarnya ada byk lg, tp dh nk 10 je kn......... )

Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda :-

1. Wani
2. Ct Faridah
3. Salmah
4. Alwiera (ibu Iman)
5. Lela (momma Damia)
6. As (mama Ain)
7. Aida (mama Inas)
8. Nor Aini (kak Aini)
9. Ita (mama Dina/Nafiz)
10. Puteri Lia


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net