LAMAN BAAYAH

My name: baayah bakri
My Fotopage: http://kimiein.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Coolpix 100
Nikon
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Pemancing Ikan
Latest entry:Meanders
View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
gebang akarkita
Latest entry:test
View this Fotopage entry
MIESHA JEPT
Latest entry:Ahmadenijad
Hari Sukan. Masa nie umur 6 tahun View this Fotopage entry
Ahmadenijad di barisan belakang sebelah kiri sekali.
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
dukiaidah fotopages
Assalammualaikum View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Makcik Gemok Bukhari
Latest entry:Honey
Esok, 28.1.2015, honey turns to 3 years old. Begitu cepat masa berlalu! Rindu dengan zaman kita gila berfotopages dulu kawan-kawan. :-D View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
NOORAZILAH AZIZAN
Latest entry:Salam Tahun Baru 2012
Rasanya dah lama saya tak update Fotopages ni...Asyik layan Facebook ja...Apa-apapun layan gambar-gambar terkini..... View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
amal hayati
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidil Fitri 2011
Assalamualaikum... masih dalam suasana raya..walaupun kita kita masuk 21 syawal.. hanya berkesempatan untuk meletak gambar terbaru.. utk kenangan raya 2011.. Gambar terbaru sejak kehahiran puteri tersayang Amani Miasara 4 Hero 1 Heroin Tercapai hasrat nak sedondong dgn anak perempuan.. Raya tahun ni kmal sempat buat Lontong dan mee kuah je.. untuk jamu tetamu yang datang... ttg gambar..mmg tak sempat... ada tu ada tpi semua gambar tak berjenis... tak cantik langsung... "SELAMAT HARI RAYA"... View this Fotopage entry
4 Hero 1 Heroin
Siti Hawa Mohamad
Latest entry:jonggok FP 2012
Lamo boto tk jonggok- ado lai tak kengkawan lamo- sumo eea dah pindah umah ke FB ado sorang yo abang kito yang masih duk umah lamo- PI- kekadang teraso yo rindu.... View this Fotopage entry
Nor Shafinaz Atil
View this Fotopage latest entry
sue eddy
Latest entry:BELOVED FAMILY TICKER...
FOR THE LATEST ENTRY ..........SCROLLLL DOWNNNNNNN PLZZZZZZZZZZZ...!! View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
Zana Hassan
Latest entry:gedung height apartment for rent - available may 2011
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011. please contact me Ros at 0129102655 for further info. View this Fotopage entry
Hairani Ab Karim
Assalamualaikum kengkawan, ada sesiapa nak g santai d PD dan x ada tempat tido.. cubalah jengok2 kat kkak punya fp ....kakk ada studio room kat Tiara Beach Resort untuk di sewa.. Studio room ini hanya 1 bilek & living room dan 1 bilek air ... spt digambar tu..dua katil super single... 1 katil boleh tido untuk 2 orang ...ada air-cond,kipas, TV , mini fridge dan jug elektrik ...dan lengkap perabut spt gambar ygg kkak pastekan tu... Kadar sewa hari biasa RM150/- hujung minggu (Jumaat-Sabtu) RM200/- dan cut... View this Fotopage entry
DATARAN KA'BAH
nor marlida
Latest entry:BIHUN SUP UTARA KITA KEMBALI
Boleh contact 016-3571159 @ 019-9543616 View this Fotopage entry
mama AmirAin
Latest entry:mama's blOg
dah lama tak update Fotopages mama ni... recently, ramai jugak yg rajin meng'view' laman2 bergambar kita ni...itupun kalau statistical data yg diberi adalah reliable ;-) Terima kasih semua!!!! recently.... I active at my blog :arrow: http://izah77.blogspot.com/ not to say that I'm switching or moving from this FP to blOgger, this FP will still remain as it's considered our photo journal... and will masuk sini cerita jalan2 kita with thousands of photos LOL but, lately, kita banyak spent masa di rumah... View this Fotopage entry
Huzaina Hashim
Latest entry:AKASIA HOMESTAY
pandangan hadapan umah... pandangan hadapan umah... ruang tamu... ruang makan..... dapur.....ada dapur...peti sejuk... master bedroom....katil double..ada bilik air dalam bilik... bilik aircon bilik no 2....katil double...bilik aircon bilik no 3...katil single.. Homestay ini terletak di 260 Tmn Flora, Kubang Rotan, Alor Setar, Kedah...boleh disewakan dengan kadar bayaran sehari cuma Rm 180 aje.....kalau ada siapa2 yg berminat boleh call En Nazri bin Abdullah di talian... 012-400360... View this Fotopage entry
cho zila
Latest entry:Fotopages Kembali
Dengar khabar fotopages kembali... terus menjenguk ke sini... Oh la la la... dah ada rupanya... View this Fotopage entry
zahara hassim
Latest entry:Lasagna
Pertama kali buat lasagna ni...menjadi & sedap... :P Lasagna Inti 1 Carrot 3 Celery stick 2 biji bawang besar 1/2 kilo daging cincang. 3 sudu tomato puri. cara 1.Tumis bawang 2. Bila bawang dah lembut masukkan carrot, calery, daging cincang,tomato puri dan garam.. 3. Masak sehinnga hampir kering. Sos Putih. 2oz butter 1/3 cwn tepung gandum 2 1/3 cwn fresh milk sedikit serbuk lada hitam & garam cara2 Campurkan butter & tepung skit ski, diatas api perlahan.. bi... View this Fotopage entry
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
Chik Att
Latest entry:BERPINDAH .........
ASSALAMUALAIKUM .............. CA dan berpindah ke http://atleena.blogspot.com/ dan di http://lakarankasihbonda.blogspot.com/ Jadi pada semua rakan2 ... jemputlah datang ke rumah baru CA ..... TERIMA KASIH DAN SELAMAT DATANG ......... View this Fotopage entry
kembarasufi acik
Latest entry:Majlis Pembacaan Hadis Kuttub Sittah Siri III
Assalamualaikum.. N3 kali ini,seperti tajuk diatas,event PMRAM yg berlangsung pada 29,30 & 31 Oktober yg lepas.Genap sebulan dah..saja peram lama-lama gambar-gambar ni.Memandangkan peserta2 Kuttub Sittah tidak dibenarkan mengambil gambar sepanjang program,(hanya dibenarkan beli/menempah gambar dari unit dokumentasi program K6 ) jadi acik juga dilarang sama sekali untuk memuat naik gambar2 dari program kali ni,(sebenarnya acik pun tak rela hasil karya acik diperdagangkan ataupun di komersialkan). AMA... View this Fotopage entry
murni masreena mohd disa
Latest entry::: HAPPY WEDDING ~ MY 1ST TRIAL ::
View this Fotopage entry
Mama AinSofea
Latest entry:Hiburkan hati Ain~Sofea
Anak2 bosan duduk rumah ngadap tv dan komputer hari-hari... Nak jalan2 korum x cukup....redah aje lah.Janji Ain dan sofea terhibur hati...tak jauh mane pun.. kat tempat sendiri jerk...hehe.. :-D Wonderland Theme Park@Ayer Keroh Kalau dah main air...susah betul nak ajak budak2 nie balik.... :P Nanti sambung upload lagi... ;-) Dah puas main air dan dah puas juga Mama ajak balik...akhirnya diorang akur untuk pulang sbb mama umpan nak belanja ais krim...hahahaha View this Fotopage entry
rehat kejap...hehe
azura fp
Latest entry:MY RIGHT EYE (KATARAK) 1ST JULY 2010
Salam untuk semua, pd kengkawan dan juga silent reader....harap semuanya sihat sejahtera lah yea Hmmm.......masih ada lagi ke yg menjengah FP ku ne?!.....hehehehe, almaklumlah dah berkurun FP ku ne tak berupdate....berhabuk bagai dah...sure ramai yg dah bosan menjengah kan... sorry kengkawan.... Dah lama tak mengarang ayat di FP ne...rasa janggal lak.... :-) Nak mula macam mana yea???.......adoi3x....idea dtg lah!!..huhuhu this n3 special sikit & feel sad sikit....napa yea?...coz, this time... View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
norhidana miswan
Latest entry:aku yg semakin pemalas
salam korang...lama betul aku mendiamkn diri... tak tau nper aku jd pemalas sgt nk mengupload gamabr... maklum ngn fb n blog lg mudah... tp aku akan mule nk mengupload gmabar lg... lgpun laptop aku tak blh nk upload fp, tak tau nper... meh lyn dulu tudung2 aku mana yg ada ek..... yg telah diglamers kan oleh aku View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
Sha Za
Latest entry:Edisi Kuih Raya Part 1 & Makan-makan Aidilfitri
Memandangkan Syawal dah hampir sampai ke penghujungnya, maka Sis buat cepat-cepat entry ni…pasal nanti kalau cerita lepas raya, tak la seseronok bercerita dalam musim raya. Kali ni Sis nak bercerita bab kuih raya….. Kalau rumah orang lain, kuih raya teratur saja atas meja di pagi raya, rumah Sis lain ceritanya…Dah 2 tahun macam ni...Tahun lepas hubby Sis dah merungut, bukan apa, kesian kat budak-budak. Tahun ni pun masalah yang sama, bukan kerana perancangan masa tak betul, sebaliknya ada masalah... View this Fotopage entry
Hanizalia Jamil
View this Fotopage latest entry
HanAz ishak
Latest entry:dah berbulan bulan kutinggalkan.....
ASSALAMUALAIKUM.... TERIMA KASIH UTK SESIAPA SAHAJA YG DATANG KE FP NI JEMPUT LA KAWAN2 SEMUA KE BLOG KAK HANAZ UTK MENGETAHUI APA2 YG TERKINI http://citrarasahanaz.blogspot.com DAN KALAU SESIAPA YG NAK SELALU BERHUBUNG TUH LEH JUMPA KAK HANAZ KAT facebook...... add aje Hanaz Ishak.....jumpa la kat situ.... terima kasih :-D View this Fotopage entry
HePi FaMiLy aLwAyS
Latest entry:Posink kat Taman Tasik Taiping -17/11/2010
Assalamualaikum... Tanggal 17hb December * PEMBETULAN:- bukan December, tp November 2010, (mintak maap... ) hihi :P bersamaan 10 Zulhijjah 1431, (Raya Haji).. Aku balik kampung ngan kinah and haikal... Asben aku tak dapat balik,,,, sebab ada tugas penting kat tempat keje.. Hakimi pun tak balik.. sebab pesan cikgu.. nak bahagi2 kan buku teks tahun 5 on that day... so.. walau pun terasa berat hati nak tinggalkan kimi kat KL.. and aku lak balik kampung ngan kinah and haikal je.. terpaksa gak aku ... View this Fotopage entry
ni dok main game..
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
Irma Nadira
Latest entry:Selamat Hari Raya AidilFitri 2010
View this Fotopage entry
mama zam
Latest entry:SALAM RAMADHAN UNTUK SEMUA
Assalamualaikum semua member FP:...... Dapat jugak zam mengucapkan SALAM RAMADHAN utk member Fp yang mengenali Zam ,walaupun Zam nie di ibaratkan macam chip more.....hehheeheh semasa Zam up date fp nie Zam dah 37 minggu dah...kira orang kata tunggu masa aje kan nak bersalin....so sebelum bersalin nie Zam nak ucap la selamat berpuasa pada semua member dan umat Islam yang akan mengerjakan ibadah puasa pada 11 Ogos nanti .....moga2 tahun ini di berikan kesihatan yang baik untuk berpuasa sebulan yea.....ok l... View this Fotopage entry
zie ab
Latest entry:Entry Penawar Rindu.. & Bakat Time..
Salam semua.. Rindu btl kat FP nie.. heehe.. TQ pada kawan2 yang masih ingat kat Zila. Sayang korang semua.. Tadi jumpa Kak Nuri kat Jusco, semangat nak update terus berkobar2.. Actually skrg ni, x sihat sangat selesema + penyakit bulanan + ahad lepas pi main bowling & jln2 kat Alamanda = Sakit & lenguh2 satu badan.. Lately sibuk sangat2.. seminggu 3 kali Zila pegi Bakat, sibuk ngan homestay (beli barang & buat website) & preparation utk kenduri adik ipar yg nak kahwin bln depan. Tak nak citer... View this Fotopage entry
PERMATA HATIKU
Latest entry:ASSALAMMUALAIKUM
SERBA SEDIKIT TENTANG DIRIKU= NAMA SAMARAN:AZA,SHAZA,PAH TARIKH LAHIR:24 DEC 1981 NAMA SUAMI:AZHAR B OMAR TARIKH NIKAH:24 DEC 2004 PEKERJAAN:SURIRUMAH TANGGA MENETAP:SEREMBAN, NEGERI 9 ASAL:JOHOR MAMA KEPADA: http://www.baby-gaga.com/() http://www.baby-gaga.com/() http://www.baby-gaga.com/() EMAIL:azani_mama@yahoo.com.my FP BIZZ:http://shaza7205.fotopages.com(shaza) BLOG:http://manja-kusayang.blogspot.com(manjaku) BLOG BIZZ:http://shazagshops.blogspot.com(Gshops) ... View this Fotopage entry
Liyana Hood
Latest entry:My New Bussiness...ONEDROP PERFUMES...
Salam semua kengkawan... :-D Ni adalah business terbaru Liyana... :-> Perfume ni boleh diguna semasa solat, tiada campuran alkohol & air... ;-) Satu kotak mengandungi 8 botol perfume yg berlain jenis bau... :satisfied_nod: Semuanye wangi2 belaka... :groucho: Sesiapa yg berminat blhlah menghubungi Liyana ditalian yg tertera diatas... :weee: Untuk entry yg terkini, sila lihat dibawah... View this Fotopage entry
Rohayati Mahmud
Latest entry:MASAK-MASAK & JALAN-JALAN
Assalaamualaikum! Sekejap je kita dah berada dipenghujung bulan April. Masa kini begitu pantas berlalu meninggalkan kita terkadang tak terkejar rasanya. Itulah selalu tak dapat nak update on time. Tapi kali ini ada improvement sikit kerana cerita kali ini berkisar sekitar bulan April lagi. Malaslah nak tulis jom layan gambar masakan yang kita buat baru-baru ini..... Ini pertama kali kita buat sayur kerabu .....sebelum ni makan yang kak Ana bua... View this Fotopage entry
Awan warna pelik
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
Wan Kuntum
Latest entry:GUA KELAM, PERLIS~MALAYSIA
to be continued~will be elaborated~SABAR~ View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
badang perkasa
Konsert Untukmu Loloq Istana Budaya, Kuala Lumpur Pengarah Muzik Edi Marzuki, mengetuai Orkestra Badan Kesenian Angkatan Tentera & Istana Budaya Persembahan oleh Sifu Dato' M Nasir Persembahan oleh Ali XPDC Persembahan Ratu Rock - Ella Persembahan Oleh Papa Rock & Ratu Rock Tam Spider Ali XPDC Malam terakhir 'Konsert Untukmu Loloq', Istana Budaya, KL. View this Fotopage entry
Irna Wanira Musliman
Latest entry:^^ Putih...
suatu tengah hari di PeeDee :-> :-> :-> ... kat tepi longkang yg tak cun :P :P :P ... ade jugak bunga yg cun :flowers: :flowers: :flowers: ... bunga nama apa x tau la pulak :-D :-D :-D ... sib baik ade 3-4 shot yg kire ok ler jugak $-) $-) $-)... leh ler wat modal aku nak hapdet :satisfied_nod: :satisfied_nod: :satisfied_nod: ... ekekeee... “Tidaklah seseorang muslim ditimpa keletihan, penyakit, kesusahan, kesedihan, gangguan, kegundah-gulanan hingga duri yang menusuk... View this Fotopage entry
WaNrenN lUv
Latest entry:K.A.M.I
NEW EN3 KT BAWAH YEA :-D View this Fotopage entry
PwiNcess KyRa
Latest entry:Happy Birthday Princess Zaraa...
Kyra dapat invitation pi bday cik zaraa.. mekasih sebab sudi jemput.. telambat sikit sebab kitorang dari gumah maktok kyra... agak jem la pulak jalan...sampai jek ramai yg dah dekat situ.. kyra sonok betul bila nak pi bday party nie... sonok sebab dapat jumpa ramai kengkawan.. lama tak jumpa derang.. nie ler antara gamba2 time bday party tu... excited cik kyra... jalan agak jem lak time tu.. Nice banner!!.. happy bday cik zaraaa ;-) eyrfan ngan micik sya.. :D sapekah yang memb... View this Fotopage entry
intan suraya
Latest entry:Minal Aidil Wal Faidzin
Assalamualaikum to all my dear friends. I had difficulty to update this page & if you see my comments appeared more than once it's actually the system problem :-D Gee Ramadhan is leaving us soon as Syawal approaches. Hoping we've done our best this Ramadhan & may we meet Ramadhan again next year. I'm taking this opportunity to seek for forgiveness for any wrongdoings along the friendship trail. Wishing everyone Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin. Those going back to kampung drive carefull... View this Fotopage entry
Budak NaKaL
Latest entry:BIbu and Cake collection
Yep!Turn bibu plak hapdet. Tetibe rase rindu juga dgn fotopages ni sgt teringin nak hapdet tapi dah byk sgt yang backdated n bibu tak mampu nak cari masa tuk hapdet kesemua sekali all my creations thru out the year 2009. Maka bibu hanye mampu melihat dan membiarkan semua skali pergi ( oo cam lagu je) :-D Aceli byk juga cake collection yang bibu buat sepanjang thn 2009. Demi masa yg sgt cemburu itu bibu hanye update di blog supaya lebih lekas dan jimat masa :-D TAPI bibu akan cube hapdet di sini sedi... View this Fotopage entry
Umie Farra
Latest entry:outing,picnik dgn mak n adik2 di air terjun ulu chepor
salam semua........... maaf asik lambat je umie update fp ni kan,dah teruk benor habuk dan bersawang kan..jap2 umie vacuum dulu yer hehehe LOL LOL LOL..terima kasih kwn2 sudi masuk lg fp umie yer...umie masih syg pd fp n kwn2 tau..cuma umie aktif kat FB jer skrg..tak bermakna umie lupakan fp.... :-> ok ler..3mggu lepas punye cite hahahaha....mak n adik2 dtg ipoh,aktiviti kami g outing jusco sambil mkn n berkelah kat air terjun ulu chepor tu jer..air terjun ni tak jauh dr umh kami,5min jer pun.. :-D... View this Fotopage entry
Sweet Treats
Latest entry:ADVERTISEMENT
CUPCAKES PROMOTION BY SWEET TREATS http://s05.flagcounter.com/more/CqIt() since 29.08.2009 http://www.facebook.com/pages/Klang-Malaysia/Sweet-Treats-dCupcakes-Haus/301411815453() http://cupcakeshaus.blogspot.com( ) !!! TO COMMENT FOR THE NEW ENTRY, PLEASE SCROLL DOWN !!! View this Fotopage entry
NorAsmah Isahak
P JALAN2 KAT MELAKA... FIRST TIME AS SAMPAI MELAKA , SERONOK RUPANYA MELAKA NI.. BANYAK TEMPAT2 SEJARAH... INSYAALLAH KALU ADA REZEKI AS AKAN SAMPAI LAGI MELAKA... TAK SEMPAT AS NAK PERGI BANYAK TEMPAT, SBB ABAH AS TETIBA JER DISERANG SAKIT JANTUNG... KENA LA TAHAN WAD 3 HARI 2 MALAM.... ABAH DISERANG SAKIT JANTUNG, KENA TINGGAL KAT HOSPITAL BESAR MELAKA 3 HARI 2 MALAM.... View this Fotopage entry
Miss Creativecake
Latest entry:SELAMAT MENYAMBUT MA'AL HIJRAH 1431H...........
Assalammu'alaikum waramatuhllahi wabarakahtu Kepada Semua Yang Dirahmati Allah ” Sempena Ma’al Hijrah 1431H, marilah kita bersama-sama momohon kepada Allah agar umur kita, amal ibadat kita, rezeki kita, hidup dan mati kita sentiasa dalam peliharaan-NYA dan memohon agar kita dijadikan sebagai insan yang bertaqwa dan soleh. Amin.” Doa Akhir Tahun Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu ‘Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini... View this Fotopage entry
Nor Yusmirdah Mohamed
Latest entry:Batrisya's Graduation Day
Time for Batrisya to perform the Hafazan Ayatul Kursi Close up.. it's my daughter! :) Papa, Rafhana & Mama tgh tgk Batrisya perform Convocation Parade Batrisya melangkah di pentas graduasi dgn alunan muzik gamelan.. tiba2 mama pulak yang terharu :D Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara gading... MAMA SAYANGGGGGG KAMU! :) with her best friends Little Caliphs Puncak Jalil.. thn dpn dah darjah satu anak mama.. huhu :-D View this Fotopage entry
Tahniah sayang.. mama doakan batrisya berjaya hingga ke menara g
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
ejard kethot
Latest entry:end
e.n.d View this Fotopage entry
zura robiai
Latest entry:Beralih arah
Semenjak dua menjak ni menyampah benar mama pada fp ni ha.. tak mau download gambar...sakit hati mama la... untuk itu...kepada kawan2 ku sekalian yang baik hati serta comey2 belaka... mama dah bukak blog pasal kami sekeluarga... silalah layari blog kami yang tak seberapa.. http://juita77.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Mizz Ekram
Latest entry:aBoUt mE!!
New Entry kat bawah yer.... View this Fotopage entry
Ummi Haziq
Latest entry:::Bersawang Sudah::
Haih.. lama kan x jumpa... LOL alasan bz dah xleh pakai skrg ni.. rasanya dah slalu2 sangat.. :-D yang sebenarnya, dari bulan posa aritu mmg dah banyak kali cuba apdet, tapi photobucket mmg masalah. Nak edit pic x leh, nak upload x leh. Banyak pic masa bulan posa aritu sy delete ja sebab dah banyak sangat dalam camera. Ingatkan nak biar ja fp ni terus bersawang. Try hari ni, upload pic, edit pic, leh plak. Kepada kengkawan, kakak2, abg2 yang rajin singgah ke sini, tapi asyik di jamu dengan puding basi ja,... View this Fotopage entry
faridah mie
Latest entry:SUA RASA Di Kedah & MAKAN PIZZA
Assamualaikum semua...... Sorry yer.....sbb lama x updet fp coz bz sgt2 kat pejabat.N3 kali nie faridah letak gambar masa kat SUA RASA di Kedah baru nie & makan Pizza dgn member2. Stadium Darul Aman (SUA RASA) Makan Pizza Hari ke 2 (SUA RASA) View this Fotopage entry
linda cute
View this Fotopage latest entry
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
idzwan junaidi
Latest entry:New Updates @ our new Blog
Salam... kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker : http://giphotoshoot.blogspot.com View this Fotopage entry
G.i PhotoShoot
alias samad
Latest entry:Raya 1430 Semanggol
Raya dah pun sebulan berlalu. Kebanyakan N3 kekawan dah pun tamat ceter raya. Cuma aku je terpinga-pinga mencari bahan apa nak di muatkan, Sebab bila di lihat komen kat N3 aku dah 3 kali Wak bagi komen, segan lak kan.. Cari punya cari , rupanya gambar raya masih banyak. Sekali ini gambar kat kampung aku sendiri di Semanggol. Suasana ini di ambil pada petang raya kedua, dlm kebanyakan adik2 dan kakak2 aku dah nak berkemas pulang. Cuma menunggu aku saja bila nak sampai. Hanya separuh malam je aku kat... View this Fotopage entry
tok wan membelah mulut cucu gan air zamzam
Fara Mazlan
Latest entry:Hari Raya Aidilfitri 2009
View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
AYu SHHah
Latest entry:AIDILFITRI 1430H
SLM KWN2 SUME.. :-> :-> NI AKSI ANAK2KU DI PAGI SATU SYAWAL 1430H.... :-> THN PERTAMA BERAYA DI UMAH BARUKU... :-> :-> AIMAN & AZZZAHRA KAT UMAH :-> :-> MCM2 AKSI AIMAN NI... :-> NI LG... :-> AZZAHRA MELARAMMM PLAK... :-> KAMI LG... :-> NI SONGKOK AIMAN..... :-> :-> :-> TGK KAKI AZZAHRA TU TANDA HITAM TERKENA BUNGA API...BR NAK MAIN DAH KENA...CIAN ANAKKU TRUS TAKUT NAK MAIN...AKHIRNYE MOMMA KENA MAIN SKALI.... :-D :-D TU SAJE LA PIC RAYA ... View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
wani hafiz
Latest entry:kazenku masuk pertandingan memasak rendang
jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon.... mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je... View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
Norzuwana Wahab
Latest entry:My Pregnancy Ticker
http://www.pregnology.com/pregnancy/07/28/2010()http://www.pregnology.com( Make a pregnancy ticker) Alahmadulillah dengan rezeki yg diberi oleh Nya..wana skrg tgh mengandung anak ke 3..doakan keselamatan wana hingga wana bersalin nnti yer..heheh.. :-D :-> :-D PENGUMUMAN: Kepada sesiapa yg inginkan khidmat utk makeover sila layari web baru Wana http://wanamakeover.fotopages.com View this Fotopage entry
Amy Nujaimy
Latest entry:Hari-hari cuti in Abu Dhabi....
Salam semua kawan2 yg dirindui..... Harap2 u oals semua masih segar dlm menjalani ibadah puasa yer...... Pertama nyer nak ucap tq so much kat Azue sebb sudi kasi kad sambut puasa kat i.... mintak mahap yer lambat pulak posmen antor.... hehehe..... Sepanjang 2 bulan lebih ni.... kami bercuti panjang(only yaya n mama jer la.........hehehe LOL ).... i cuti dari jadik supir / driver.... yaya plak cuti skul during summer..... so dua2 dok terbongkang kat umah... nak g jenjalan.... malas nk tahan teks... View this Fotopage entry
But I like...
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
Irfan Syah
Latest entry:Umah baru..
Lamanya tak menatap FP ni, dh bersawang sgt dah pn..raya tahun ni sambut ala kadar je coz ibu pn kurang bsemangat dgn berat badan yg tak turun lps abis bpantang..waaa :-( :-( sedih sgt..tp pegi berhari raya wat dek je la wpun dlm hati mmg bengang gile coz baju raya last year tak muat, ye la sll nya baju last raya kita akan pakai pada 2nd raya thn ni plak..so thn ni kena beli baju raya 2 psg la..sib baik MIL sponsor sepasang..:-D aminn .. raya ke-5 mmg hari yg ditunggu2 la coz dh nak btolak balik ke Melaka... View this Fotopage entry
eima azly
Latest entry:Memori Raya September 2009 - 0909
Raya tahun ni x sempat nak snap gambar coz damia demam n asyik meragam n melekat dengan mama dia jer...ni pun belas ikhsan cousin hubby yang snap... View this Fotopage entry
suhaila zakaria
Latest entry:Jom belajar meniarap bersama Afiq
golek-golek ngan abang lak:weee: :wave: View this Fotopage entry
Lynn ibu yana
Latest entry:~Family Day @ Sunway Lagoon 07.02.2010~
Salam......... Huhu..........lamanya x update FP nie...........nmpk gayanya sebulan sekalilah br update blh gitu???? :-D :-D insyallah kalau ada masa memang akan update FP nie ;-) ;-) ;-) oklah jom layan pic kitaorg gi family company abah yana kat sunway lagoon.............best sgt dp pg sbb dh lama giler x gi sane last pg time kecik2 dulu......... masuk skrg pun dh mhl bila ada peluang mcm nie join jelah :-D :-D :-D sblm tu nk tepek award kak nurul........thanks akak.......... ;-) ;-) ... View this Fotopage entry
Lela Lezan
Latest entry:Rumah Bersawang
4 tahun x apdet....rinduuunyeee kat umah ni View this Fotopage entry
AenSuffiya lil princess
Latest entry:Princess Zaraa 2nd besday bash
Veneu : KFC Extreme Park,Sec 13 Shah Alam Time : 4 - 6pm Theme : White........ Salam to all viewers....lama as tk apdet kan....payah la klu tkde streamyx ni.....hangin je sbb berukband tk menentu....sat ok sat tak tu yg jadik maleh tu....tp rini da kebetulan ader kt kg hubby....cepat2 la apdet kan....sib baik adik2 ipar ku ader complete pakej streamyx n wifi....walllaaaa.. Today as nk apdet n3 besday zaraa lil princess ina/reen last saturday... Mmg hepi sgt.....very enjoy de party.....thanks ina ... View this Fotopage entry
ct noor ismail
Latest entry:Picnic bersama staf opis....
Ahad yang lepas...berjaya juga kami semua staf pejabat (hanya 6 org staf beserta keluarga masing2) pergi berkelah di Jeram Toi, Jelebu, Negeri Sembilan...setelah beberapa kali ditunda... Cadangan asal nak pergi ke Port Dickson tp, akhirnya kami ke sini...berkelah ni pun sbb nak lepaskan tension kerja dipejabat...adik2 staf....Anuar, Hafriz dan Peeja (tak lama lagi akan sambung belajar...huhu...) sporting sangat...mcm satu family... :-D Ini sebahagian pemandangan di air terjun Jeram Toi, Jelebu...... View this Fotopage entry
Eena Rizal
Latest entry:Candat Sotong
Last week saya balik Terengganu.. Skang ni musim mencandat sotong. Hubby xlepas peluang la! Saya pn ok je.. biar la dia nak enjoy tgh laut tu. Hehehe! Dear Hubby pergi lepas Asar berlima dengan ayah saudara dan sepupu dia.. sampai umah dalam kul 1pg. Hasilnya, dapat la 30kg. Ya Allah.. sedapnya makan sotong!! Puas sangat2! :lol_up: Sedapppp!!! Fresh dr laut.. xde beku2 punya!! LOL Mak mertua buat masak sambal.. celup tepung... goreng kunyit.. and mcm2 lah! Disebabkan saya xleh join g ke laut.. ma... View this Fotopage entry
Longgok atas lantai je.. :P. Transparent rupanya sotong ni..
isadariah suardi
Latest entry:Sada Collection's
Sada beralih ke http://www.facebook.com/pages/Sada-Collections/125106314220874?ref=mf dengan memulakan biz online jubah,baju kurung moden & t-shirt.Sada Collection's turut menjual tudung bermula pd 27hb Disember 2010. View this Fotopage entry
hotchiliephotoartdesign fotographer
Latest entry:cinta antara kita ( edisi mei )
lokasi: sg choh, rawang - alya & dayat... :-> baru nk updated....dah berkurun lamenyer..... View this Fotopage entry
maisarah isa
Awai tringin nak bt outdoor fotoshoot. so, org yg bertanggungjwb utk merealisasikn impiannye sape lg??? akak la tu! hehehe.. so lepas siap kemas2 sumer i pn make up kan la my sister..bolehla cket2.. lepas sesak hehehe! tp ok gak kan?? (Opss! masuk bakul angkat sendiri le pulok hehehe) da siap make up trus p cari lokas. ala xjauh pun tambak seberang umah mak aje... tmpt ni org tgh bt construction utk marina island.. tp ctk gak viewnya. apelg fotographer xbertauliah ni pun mulalah bt keje.. (akak le tu!) so f... View this Fotopage entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
aziz salleh
Latest entry:ISKANDAR & HUSNA
View this Fotopage entry
Nazarul Syima
Latest entry:KYRA 2nd Besday Bash
Date : 11 Apr 2010 (Sunday) Time : 5.00pm-7.00pm Venue : Restoran Sup MatSirat, Bandar Kinrara Theme Colour : Orange Al-hamdulillah, akhirnya 2nd besday kyra berjaya diadakan dan majlis berjalan dgn lancar dan meriah dgn kehadiran kwn2 FP, Blog dan family kedua belah pihak. Jemputan mmg terhad coz limited place, jemput family,HLM geng and closed friends only. Pada yg tak dpt dtg tu, kami paham mungkin keadaan tak mengizinkan dan ada hal lain.. It ok, nx year bole jumpa lagi.. :-> Terima kasih pad... View this Fotopage entry
xx xxx
View this Fotopage latest entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
nrina zoff
Latest entry:Bahasa Bayi 0-3bulan
* http://www.youtube.com/watch?v=JEFefKdSGWM View this Fotopage entry
Anuar Mahadzir
Latest entry:Pakej ke Bukit Tinggi, Indonesia
View this Fotopage entry
Nur Izan Syahriah Hussein
Latest entry:Salam Aidilfitri
سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطينن Kengkawan FP sekelian, sorrylah saya dah lama tak layan FP ni. Kerja banyak seakan-akan takde kehidupan lain :-D. Harap korang semua bergumbira di hari lebaran ni tak kira samada korang di dalam negara atau di perantauan. Tiada lagi nasi impit instant ASDA smart price dan lemang balut aluminium foil untuk ku tahun ni :P aLbUm rAyA 2009 (sekeping dua jek... sibuk mkn kuih raya, tak sempat nak upload bebyk ;-) ) @ Seremb... View this Fotopage entry
Lelayang @ Pantai Klebang
Tuan Ai
Latest entry:Majlis Pertunangan Anak Buah Ku
Salam Sejahtera ...kali ini kita ke Desa Temu Jodoh , Caah Johor Pada 02 Ogos 2009 .Harapan mudah-mudahan langkah pertama ini menjadi kesinambungan Hingga ke Jinjang Pelamin....Ameen Walau apa pun thaniah dan selamat memasuki alam pertunangan..... View this Fotopage entry
Wajah yang manis semanis keperibadianmu
noriah ruzali
http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php() http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php() Silalah berkunjung ke kedai online saya di : http://on9biznez.fotopages.com http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php() >>>>>> entry baru ..sila scroll ke bawah ...<<<<<<< View this Fotopage entry
ieda dadida
Latest entry:SeLaMat TinggaL FP hhhuuu hhhhuu
SalaM Sume.. Kengkawan.. FYI, Sy dah bErpindah Ke Blog Diatas Sebab-sebab Tertentu yg tak dpt dielakkan.. SILA LAH LAYARI BLOG DADIDA yg seIndah Tuan Nyer itew 8-) heeehe $-) :P feel free go to:- http://kayieda.blogspot.com/ Have A Nice Showing...And Supported.. LOL View this Fotopage entry
SriInai Johor Bahru
Latest entry:Berpindah...
Salam semua... Lawa Web Rasmi Sri Inai Andaman akan berpindah ker : http://sriinaiandaman.blogspot.com/ Sebarang pertanyaan boleh terus hubungi kami : Anne : 017-7842000 Aelis : 012-7586119 View this Fotopage entry
munie naufal
Latest entry:Abg n Adik
-Salam...lamanya fp ni tak berupdated,ibu busy ngan mcm2..keja la,anak2 la n bisnes skit2..ibu ada wat bisnes handbag online kecil-kecilan je. -Sesape yg berminat ngan handbag COACH ORIGINAL,price berpatutan bleh cash,ansuran n kutu..sila ke http://coachlover82.blogspot.com.. -Price cheaper compare to Coach Butik sbb amik direct from US... -ni gmbr latest my 2 hero..tgh get ready nak mandi.. View this Fotopage entry
JuLia the bUbbLeS
Latest entry:Majlis Bersanding Cousin Mala
hari tu dah upload gambar mase bernikah, ni pulak gambar2 mase mereka bersanding. majlis bersanding di buat di Dewan Sejarah, Wisma Sejarah Jln Tun Razak, KL. thema pengantin kaler putih. dayang-dayang yang kurang betul.. harap pakai je baju cun cun. hehehe pengantin masuk dewan singgahsana raja dan ratu sehari... tempat makan beradab mempelai familia~ masa makan beradab p/s: alamakkkk. lupe lak post gambar mase malam berinai. huhuhu View this Fotopage entry
Liyana Sampol
Latest entry:precious..
View this Fotopage entry
KaKiFoto Photography
Latest entry:MAJLIS PERNIKAHAN | TOMOK DAN AYU
full version untuk foto perkahwinan Tomok dan Ayu, sila layari link dibawah dan klik LIKE: http://www.facebook.com/pages/Kakifoto/123534174371549 wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer fotografer perkahwinan | Jurufoto perkahwinan | jurugambar perkahwinan | wedding album | wedding album storyboard | custom album | gambar kahwin | design album kahwin | foto kahwin | fotokahwin | harga pakej perkahwinan | kahwinmall | syokkahwin | kakifoto | gambar ... View this Fotopage entry
Dapur Impian
Latest entry:KEK PISANG ALA ENGLISH STYLE DAN JWB TAG.....
Masa cuti,petang sabtu lepas buat kek pisang ala English ni untuk minum petang....bila tengok kat blog Yatt....teruja pulak nak membuatnya.....bahan2 lain ada,cuma pisang pulak yg xde...pergi pasar malam sekejap beli pisang....kalau dah teruja sangat nak buat tu....usaha jugak nak gi beli pisang....pastu terus masuk dapur menggodek ....kek ni sedap, tak berapa manis dan ada taburan potongan pisang diatasnya....dan tabur gula diatasnya,bila dah masak...mula2 nak buat satu adunan je.....tapi bila tgk pisang a... View this Fotopage entry
yus with aie and syahir
Latest entry:BERCUTI KE PULAU SIBU 11-13 JULAI 2009
KAMI MEMULAKAN PERJALANAN PADA HARI SABTU.. LEBIH KURANG PUKUL 6.00 PGI.. PERJALANAN MENGAMBIL MASA SELAMA 2 JAM.. UNTUK KAMI SAMPAI KE JETI TG. LEMAN.. 9.00 PG KAMI MENAIKI SPEEDBOAT.. UNTUK KE PENGINAPAN KAMI DI RIMBA RESORT.. MACAM TAK CAYA JER.. PUKUL 5 PG ADER KAT RUMAH.. TGHAR PULAK DAH LEPAK2 KAT PULAU.. ~bersambung~ View this Fotopage entry
shariza safuri
Latest entry:MAJLIS KONVOKESYEN..
lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii LOL cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya ;-) anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian be... View this Fotopage entry
Ain zag
FYI sila berkunjung ke umah baru.. http://lestarizahra.blogspot.com terima kasih... :wave: :wave: :wave: View this Fotopage entry
mohd azhari azizan
Latest entry:MERDEKA
View this Fotopage entry
D rase Enterprise
CLASS BASIC HANDS ON CUPCAKE Kini, syu ada menganjurkan class cupcake. Kepada sesiapa yang berminat boleh bagi detail by sms. Yuran : RM 150.00 Class akan diadakan pada setiap hari Sabtu sahaja dari jam 2.00pm - 7.00pm Tempat : Dirumah syu sendiri, seperti di alamat di atas. Apa yang akan anda dapat? - 16 pcs cupcake hasil tangan anda dengan bantuan teknik2 yang akan syu beri. - percuma 4 nozzle, 1 spatula - percuma 3 resepi (chocolate, vanilla, orange) Ape tunggu lagi? Jom kita bermain... View this Fotopage entry
jue rahim
Latest entry:Drive ATV @ Masaieed ......Qatar
..................................... View this Fotopage entry
aD and aPeX
Latest entry:pindah ~
assalamualaikum, kami dah pindah kat http://www.flickr.com/photos/memorabiliaz(sini) :obey: View this Fotopage entry
PuTRa NoSiKa
Latest entry:my baby @ 20weeks pregnancy
Salam... :-D :-D :-D smlm p cek up..baby dh pandai senyum n asyik wat aksi jek..hehee doc kate baby sgt aktif..alhamdulillah.. xsbr nk tgk baby kuar ni..mudah2n dipermudahkan semuanya..amin ;-) ;-) ;-) ;-) ** sila teka boy ke gurl?hehehee ;-) ;-) ;-) ** doc kate,baby dh start buat aksi bile mummy nk tgk muke die..hehee ** dpt gak tgk muke baby..tp still ade uri kat dpn muke die..huhuhu ** yeay..baby smile la... :-D :-D :-D :-D :-D **daddy pon... View this Fotopage entry
anuar rafizan
Latest entry:Nakheel beach
View this Fotopage entry
noraini noy
Latest entry:Jalan2 di Cameron Highland cum celebrate my besday (gamba Bunga)
semua bunga2 ni di ambil di cameron Highlands.. penat jugak laa berjalan.... tgk2 bunga semuanya cantik2 sgt.... and bunga2 yg susah nak di tanam di kawasan rendah....hanya leh hidup di kawasan tanah tinggi serta sejuk sajer.. Sepanjang kat saner.. cuaca hujan n kadang2 panas. Sempat la pagi Ahad tu panas kejap.. tapi walaupun panas tapi still ada angin so, xder laa terasa sgt... okey enjoy k gamba2 bunga yg di ambil kat saner.. I LOVE FLOWER!!! View this Fotopage entry
saveme zero
Latest entry:::My Journey::
Kawan-kawan fotopages sekalian,sekarang ni amat jarang saya update difotopages ni,bukan tak nak update..kadang tu tak boleh nak upload. Memandangkan kerja kat office ni yang makin berlambak membuatkan saya tak boleh lama difotopages. Jadi saya telah berpindah ke blogspot. Kawan-kawan sekalian sila la lawat dirumah sana yer,lebih cepat & lebih mudah...hehehe. You are also invited to my blog http://savemezero.blogspot.com http://daisypath.com() http://daisypath.com() http://lilypie.com() View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
qoyran Al Idrus
Latest entry:mycousin-ENGKU ALYAA BATRISHA&ENGKU NATASHA NABILAH
this entry i would like to show u cik mek molek my sepupu..alahai geeyyammnyee tgk budak bdua nii.. si babby nihh namenyee Engku Alyaa Batrisha n the other one is Engku Natasha Nabilah..they are not sibling ok but,cousin.. akuu taklehh tahan lah tgk wjah si Batrisha nihh...kat umah panggil Dik Isha jee...nakal betoll gamboo diyee dlm video tuu tapi,frustrated because my cousin,captured that video..she forgot to switch on the sound so,the video become mute..terribly sorry bcause u cannot hear Isha voices... View this Fotopage entry
Puteri Satu
Latest entry:~ KAKAK BABY & NETY BIRTHDAY ~
View this Fotopage entry
nor suhaiza
Latest entry:Sambutan kali ke 4 Hari Bakat & Kesenian Tadika Tahfiz Gemilang
16 Mei lepas , sekolah abg danish anjurkan Hari Bakat & Kesenian (HEBAT) kali ke 4..kirenye ni salah satu acara tahunan Tadika Tahfiz Gemilang TTG..sume caw tadika TTG berkumpul kat Sekolah Menengah Teknik Kuala Terengganu tuk acara ni..smpkn caw dr Paka pn smp cni..jauh gak tu.. Mcm2 acara diadakan seperti tilawah al-quran, deklamasi sajak, pertandingan bacaan Read & Easy, pertandingan mewarna, nasyid dll..sume ni tuk byk kategori le..bkn tuk tadika shj..cz Tahfiz Gemilang ni ade gak tuk sekolah rendah ... View this Fotopage entry
maya amir
Latest entry:zaki & farah (part 2)
ok..mari kite outdoor bersama perantennnn:) moga zaki & farah bahagia hingga ke akhir hayat.. :-D View this Fotopage entry
chah fdza
emmm..dah berkulat pic ni dlm PC yg dah tenat. Pic ni masa fmly dr jhr dtg bertandang..nak story banyak2 pun dah tak syiok...layan jerk lah ya... View this Fotopage entry
nenek, haziq and kakak
zakiyah zainon
Latest entry:Berpindah
Salam buat semua.. Lama kan saya tak update fotopages ni. Sebenarnya, saya mengandung hehehe dan kini sudah masuk minggu ke 33. Alahan yang sama teruk seperti mengandung kali pertama dulu, sebab tu la FP ni terbiar sepi. Insyaallah dalam masa terdekat saya akan balik ke Kedah. Dan nak share jugak, kali ni saya mengandung kembar..ikut kata doktor kedua-duanya adalah lelaki..alhamdulillah dengan kurniaan Allah. Moga anak-anak saya dilahirkan dengan sihat dan sempurna dan saya juga sihat dan selamat hend... View this Fotopage entry
Tok Wan aku
bunga lawang
Latest entry:Tiada update
smpi lama sgt tak update FP ni,smpi daku terlupa password dia..adei....haru tul..pada semua viewers,nantila..bila senang daku akan update..sekarang ni,masa utk berehat seketika. View this Fotopage entry
Elmy Suhana Abd Razak
Latest entry:MAJLIS PERTUNANGAN-HAZILA & FADZIL
02.05.2009 YG LEPAS, SEPUPU AKU,HAZILA BINTI ASNI TELAH MELANSUNGKAN MAJLIS PERTUNANGAN DENGAN PASANGAN PILIHANNYA FADZIL (LUPE LER NAMA PENUH)...BUAT ILA,SORRY LER K.EMY LAMBAT NAK EDIT PIC2 ILA SBB SPRT YG SEDIA MAKLUM HR TU K.EMY BZ NGAN KEADAAN ANAK2 K.EMY YG SAKIT... MAJLIS NIE BERLANSUNG DI RUMAH PAKCIK AS N MAK IMAH DI TAMAN SURIA,JB...WAH NIE FIRST TIME BUAT FAMILY MAK IMAH N CIK AS DAPAT MENANTU LELAKI...IALAH NIE JER LAH ANAK TUNGGAL PEREMPUAN MEREKA... INSYA-ALLAH KLU TIADA ARAL MELINTANG... View this Fotopage entry
masrun maya
Latest entry:my blog
has been moved to http://lollipoplive.blogspot.com/ View this Fotopage entry
aizah aliuddin
::UPDATED BLOG http://aizahkaman.blogspot.com ::TUDUNG, SELENDANG, PERFUMES, DLL PADA HARGA YG RENDAH!! http://kedai-ai.blogspot.com View this Fotopage entry
Aliffaisy Ciklinn
Latest entry:MOVED
i like to move it! move it..... hehehehehe buat masa skrg linn takleh nak handle 2 bijik umah...... so skrg linn duduk dulu kat umah http://ciklinn.blogspot.com/ jemput dtg yer.......... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Aqila & spongebob cake
malasSZz nSZr
Latest entry:selamat hari raya aidilfitri 2010
Upin dan Ipin bermain guli… Bermain guli berwarna-warni… Aidilfitri menjelang lagi… Jari disusun mohon diampuni… Dari Melekek pergi ke Umbai… Singgah kat Cheng beli durian... Kampung halaman melambai-lambai… Semoga selamat dalam perjalanan… Sana sini orang menyanyi… Lagu raya yang dulu, juga yang terkini.. Semoga meriah raya kali ini… 20 hari bulan kita jumpa lagi… InsyaALlah… salam sayang dari malasz..... View this Fotopage entry
Yus Fida
Latest entry:D luv of nature...
Di suatu petang, dengan masa yg agak terhad (sebab hubby nak masuk shift keja malam)...kami dtg bersenang lenang kat sini. Patutnya, kalo org lain dtg sini petang2 minggu mcm ni mesti sbb ada xtvt jogging atau pun sessi beriadah bersama keluarga...mmg ramai org kat sini, tapi kami dtg dgn senang lenang gitu sbb nk cr tempat lepak makan kerepok lekor ajer.... LOL Taman Tasik ni luas sangat, kiranya kalo x berjongging pun...berjalan-jalan round pusing tasik ni pun boley berpeluh sakan. Kali ni... View this Fotopage entry
kek pengantin
shida ahmad
Latest entry:zaliya
View this Fotopage entry
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
ct faridah abd razak
Latest entry:Aidilfitri 2010
Begini lah suasana hari raya tahun ini...hm...rasanya agak meriah jyga seperti tahun2 yang lalu...seperti biasa tema tahun ini ialah purple vs blue.. View this Fotopage entry
INILAH TUKANG MASAK SEBENARNYA
Aishah Md Isa
Latest entry:My Fotopages Closed
Dear All, My Fotopages is officially closed. Please visit my new site at http://asyraffdarwisy.blogspot.com Thank you. View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
nor aini
View this Fotopage entry
rosnita sahrani
Latest entry:My New Hair Style :p
Assalammualaikum... Hai nama saya Ku Nur Hazarina Binti Ku Haizal. Umur saya 4 tahun. Hari ini dalam sejarah, saya gunting rambut kat salon. Selalunya abah saya yang gunting rambut saya. Tapi sekarang saya dah pandai demand nak gunting kat salon. Nak fesyen rambut macam kanak2 kat dalam rancangan Tom2 Bak tu.... :-D yeahhh saya suka hati...saya sangat suka hati... LOL Kita ppposssing dulu sebelum gunting :-D eeiii.....rasa seriau je tau bila aunty ni start mengunting :-) kasi blow sikit... View this Fotopage entry
atty along
Latest entry:Langkawi
nie masa aku ke langkawi pada dec 2009 aku pergi sorang je.sebab ade urusan kerja..jadik aku tak jalan mana2 sangat kakak-kakak yang ku kenali semasa di sana.. gambar banyak kt facebook... View this Fotopage entry
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
Naddim NauFaL PasYa
Latest entry:Our 2nd Anniversary
today [24 june 2008] is ouR 2nD AnnivErsary :) ~Dear Abg...Luv you yeSterDay..Luv yoU stiLL..ALways haVe..ALways wiLL....~ "Happy our 2nd wedding anniversary abg..Dalam suka duka ku ingin tetap bersamamu" View this Fotopage entry
ottEr
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
siti roslee
Latest entry:new destination...
maaf la ye kengkawan.... dh bersawang umah lama ni... bkn pe..mls nk upload gmbr..pastu nk paste kt cni lak..byk kojo den.... so....lets visit us.... new destination.... http://cintakusayangmu.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Irma Haizan
Latest entry:MENU-MENU MINGGU LEPAS DAN WEEKEND...SERTA PIKCAS
nasi lemak ni mama masak sbb yayah dah komplain..'dah lama mama x masak nasi lemak kan kak long'..huhuhu..siap bgtau dengan kak long lagi..kak long pun nganguk jer..so, utk memenuhi permintaan yayah ni..mama masak nasi lemak ni hari jumaat malam tu..dah makan, yayah bgtau..nasi lemak tu x bape nak cukupla mama..makk aii 3 put lebih pun x ckup..tapi yayah dgn kaklong mlm tu mmg makan byk kali tambah..'xperla yayah, bebila nanti mama msk lagi yer'..tp xleh slalu..berat yayah tu dah naik.. ... View this Fotopage entry
nadia omar
Latest entry:Surprise
Adik hari ni sambil mama rehat tgk tv citer kakak, sibuk main kotak2 mentol lampu. Everytime brjaya susun tinggi ketiga2 kotak tu, adik terus ckp YEYYY!!! sambil tepuk tgn :-) Tetiba mama terasa nk call Tok. Hbs brckp ngan tok, terkejut giler mama tgk adik dah brjaya kuarkan sumer mentol drpd kotak. Agaknya adik perasan mama tgk dgn muka terkejut (yer lah....takut pecah kena tgn adik huhuhu) terus ckp PAISSS!!!!! (Surprise) :-) tergelak besar mama dgn kakak hahahaha pandai ek selamatkan diri :p View this Fotopage entry
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
Alexs Azlan
Latest entry:Jom Pindah ramai-ramai hehe.....
Buat teman-teman...... Oleh kerana ramai member kata fotopages nie Yahudi punya, so macam tak sedap lah pula mau upload lagi gambar ke sini. So bagi member2 yang masih mengenali saya, dan sudi menjenguk saya... jomlah jengok kat blog saya ok.... 1). http://www.flickr.com/photos/azlanumpai 2). http://azlanumpai.edublogs.org Mungkin inilah gambar terakhir saya di fotopages, thanks buat teman-teman yang sudi memberi sokongan semasa di fotopages ni. sudi-sudilah jenguk saya di laman yang baru yah.... View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
muhaiyom hasan
Latest entry:TEKNIK2 AFIQ MEMBACA BUKU...HAHAHA
KALI NI KITA TENGOK ANAK AYOM YANG SORANG NI DAPATKAN BUKU PAMA KAT RAK ALMARI..MMG SEJAK 2 MENJAK NI, MAKIN LIGAT SI AFIQ NI CAPAI APER AJE YG DIA BLEH AMIK..GERAM JUGAK KADANG2 TU..KLU DAPAT BUKU TU....SUKANYA DIA...KLU DAPAT TU..HABIS DIA GIGIT2..TAPI AYOM X SEMPAT LA RAKAM DETIK DIA GIGIT BUKU TU..18SG...HEHEHE..JOM LAYAN CARA2 AFIQ AMIK BUKU SAMPAI DAPAT KAT TANGAN DIA TU... View this Fotopage entry
iman alwiera
Latest entry:Si Gadis Kecil Berbaju Merah
Lokasi: Playground @ Seri Tanjung,Seksyen 7, Bandar Baru Bangi View this Fotopage entry
ceria...
Princess Lia
Dah lama tak update FP ni.....FP kawan-kawan lama tak tengok....maaflah ya.. almaklum penyakit M dah melanda diriku ni dan yang paling menyampah dengan Photobucket..ee..ee.ee.geramnya...tak boleh nak upload gambar. :get_you: ...tension..tension Jom Zaz .....Aina dah 3 tahun la.... View this Fotopage entry
zaiton yatim
Latest entry:Mengingat Mereka Yang Di Lupakan
Syukur Alhamdulillah kita dapat beraya dengang orang orang tersayang sambil menikmati juadah dan segala persiapan raya yang telah kita rancang dengan rapi..bertakbir di pagi raya dengan tenang dan aman. Bagaimana pula dengan saudara2 seagama dengan kita merayakan aidil fitri di tempat mereka. Dapat kah mereka berkumpul di masjid untuk mengerjakan solat sunat eid...gembira kah anak2 mereka seperti anak2 kita...berapa jenis makanan yang mereka hidangkan..berapa helai baju baru yang mereka sediakan..dapatk... View this Fotopage entry
rinz zura
Latest entry::: SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN yg KE 62
semoga panjang umur & di anugerahkan kesihatan yg perpanjangan.... buat daddy tersayang... View this Fotopage entry
fiza aziz
Latest entry:the singapore trip
salam semua... dh lama giler tak update FP...kat office bz memanjang...byk sgt report yg nak dibuat... $-) $-) on 3rd- 4th Oct yg lps..sy n cousin g singapore utk tgk friendly game antara sngor n spore... dh alang2 g sana..kite org singgah jap rmh sedara kat sana... actually atuk kite org org singapore...so mmg ramai sedara mara kat sana.... dulu slalu g spore...dia org pun slalu dtg msia... tp since atuk dh meninggal....activity mcm tu kurang la skt...tp slalu keep in touch by phone.... kebersih... View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
norhayati esa
Latest entry:SUMMER GRADUATION 2010
Setelah bertarung selama lebih kurang 5 tahun kini...Dr Nurizan Shahriah sudah boleh tersenyum lega . Mungkin ada kalangan korang2 yang kenal siapa dia.... 21hb Julai 2010 adalah hari convocation yang amat dinanti2kan. Bagi yang belum lepas azab sangat takut tgk jubah merah meroon tu..ngeh2x mari kita tgk gambo2 sebagai bukti..takdak idea nk tulis byk2.. Tahniah lagi sekali dari kami sekeluarga.. View this Fotopage entry
lyn dz
Latest entry::) belayar
Salam semua.....Lyn sihat sesangatnyer, lama nar menyepikan diri....lepas exam ari tu terus g mengikuti Program Naik Kapal pas 2 ader Team Building lagi x sempat nak apdet.... sampaikan gambar2 jamuan raya pun x upload lagi.... aci x update gambar jamuan raya 4 d next entry :-D :-D :-D Program nie sebenarnya dah lama nak dibuat d office Lyn tetapi macam2 hal yg terjadi....jadi at least jadik jugak n merasa ler Lyn mengikuti trip nie dari Lumut ke Langkawi. Walaupun singkat namun pengalaman itu amat... View this Fotopage entry
muffin
kirana eja
Latest entry:++RUMAH BARU++
SILA KE BLOG SY YER.... http://teratakbahagia-kirana.blogspot.com View this Fotopage entry
Mama Batrice
Latest entry:SALAM KAWAN2
Salam sumer............merindui Zana & Batrice...........? ada ker yang rindu.........hu hu hu ampun yerk kengkawan.......x terkejar Zana nak update FP nie.......almost 4 months berlalu.........entry tu jugak yang keluar kan................sampaikan password nak masuk FP nie almost terlupa.........nampak sangat ler Zana seperti melupakan dunia FP........... Hakikatnyer...............tidak yerk..............kawan2 sumer still Zana ingat.........btw...........dengan ini, secara rasminya........ZANA TUTUP ... View this Fotopage entry
rizal imah
Latest entry:rumah baru
salam smua...imah dah buat umah baru... kat sini http://sarimahrizal.blogspot.com selamat datang... View this Fotopage entry
Ieyda liey
http://www.myrainbowtext.com() Hari ni ida ada cerita nk kongsi dengan semua rakan fp.... Bukan aper, hari ni ida rasa hari yang sangat bermakna buat ida coz anak pompuan ida pagi2 lagi tetiba jer datang buat suprise bagi hadiah sempena hari ibu... X tau nk cakap macamana terharunya ida rasa coz anak ida tu baru jer umur 8 tahun dan tahun ni utk pertama kalinya dia faham erti 'HARI IBU' dan untuk pertama kalinya ida terima hadiah daripada anak ida... THANKS kakak... Umi akan jaga hadiah kakak bagi ni ... View this Fotopage entry
afu rocklegend
Latest entry:Salam Perkenalan..
View this Fotopage entry
PaMee CliquE
Latest entry:majlis pertunangan izyan (kuala ibai, tganu)
View this Fotopage entry
fazira hani
Latest entry:OpeN HouSe 09
View this Fotopage entry
AzLiEdA FoReVeR
salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=> http://thephotolicious.com/shida/ meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
diana fotopages
PLEASE VISIT http://dianaliciouscakes.blogspot.com View this Fotopage entry
Nur Syakirah
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
manje sayang
View this Fotopage latest entry
Bye Fotopages
View this Fotopage latest entry
ito lee
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016